AsamblareMobilier.ro
 
Asamblare mobilier la domiciliul sau sediul dumneavoastra!
Montam o gama diversificata de mobilier: de la mobilierul casnic, care se comercializeaza impachetat, pana la mobilierul comercial pentru birouri și restaurante, spatii comerciale si depozite, centre de fitness și alte zone publice sau rezidențiale.
 
Set Mobila Dormitor Ieftin
 
Set mobila dormitor 
Esti in cautarea unui set de mobilier complet pentru dormitor? Setul mobila de dormitor este alegerea perfecta deoarece este alcatuit din sifonier, comoda, pat si noptiere. Tinand cont de pretul bun si calitatea mobilierului, setul de dormitor este alegerea perfecta. Mobila de dormitor este din pal melaminat de 18 mm de culoare wenge.  Pretul dormitorului contine toate produsele de mobilier din fotografie:

- pat din pal melaminat culoare wenge cu somiera din pal foarte rezistent, patul nu este tapitat si nu are sertare, patul are somiera inclusa

- sifonierul este din pal melaminat de 18mm si are 3 usi pe balamale. pretul sifonierului este inclus in setul de mobilier, dulapul are 3 usi si doua compartimente, unul cu polite si altul cu bara de haine. dulapul cu trei usi este o piesa de mobilier calitativa si face parte din setul de dormitor

-Comoda este din pal melaminat si face parte din setul de mobila pentru dormitor. Pretul comodei este inclus in pretul setului de dormitor. Comoda este alcatuita din doua usi cu balamale si o polita.

-noptierele sunt din pal melaminat iar pretul este inclus in pretul setului pentru dormitor. Noptiera este alcatuita dintr-un sertar si o polita si este o componenta calitativa a setului ieftin pentru dormitor 

set mobila dormitor, set dormitor irftin, pret dormitor
Dulap cu 3 usi din set dormitor irftin din pal 
Unul din componentele de mobilier principale  ale setului ieftin de mobila este dulapul sau sifonierul. Mobila de dormitor tip dulap cu 3 usi batante este un priodus de mobilier calitativ, este un sifonier foarte incapator si calitativ chiar daca pretul acestuia este mic.

Sifonierul dormitorului ieftin este alcatuit din doua spatii unul cu o polita si bara de haine iar celalalt cu 3 polite si patru spatii de depozitare. Acest sifonier cu oglinda este perfect pentru camerele mici. Oglinfa dulapului ieftin poate fi montata pe oricare dintre cele 3 usi. Pachetul contine compionentele din pal precum si feroneria insotita de schita de montaj si asamblare a sifonierului. Sifonierul din pal melaminat cu grosime de 18 mm , asemenea celorlalte produse din setul de mobilier pentru dormitor, cantuit cu ABS de 2mm, este sustinut de picioare reglabile ceeia ce ajuta la reglarea pozitiei sifonierului sau dulapului in dormitor. Setul de dormitor este unul calitativ de tip modular cu feronerie de foartye buna calitate ceia ce ofera clintului posibilitatea de asi monta sau asambla singur mobilierul. In pachetul dulapului de dormitor veti gasi balamalele celor 3 usi, manerele, de,pmtabilii cadrului de sifonier precum si spatele din pfl si picioarele rezistente si reglabile. Acest produs de mobilier poate fi asezat si separat de celelalte componente ale setului de dormitor. 

set dormitor irftin

Pretul dormitorului include tot mobilierul de dormitor

Pretul setului de dormitor este unul foarte mic, chiar daca mobilierul de dormitor nu face rabat de la calitate. Setul de dormitor ieftincontine toate produsele din poza, ambalate individual, astfel pretul intregului set este mai mic decat suma preturilor obiectelor de mobilier in parte.

 
Proiecte finalizate

Asamblarea mobilierului este finalul ....

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul montajului si asamblarii mobilierului, avem ca scop crearea de spații unice și interesante.
Atunci cand spunem ca montajul mobilierului este finalul, ne referim atat la procesul de fabricatie al mobilierului cat si la lungul sir de cautari si masuratori ale clientilor atunci cand doresc sa achizitioneze mobilier. Dupa un lung sir de cautari, in final gasiti si mobilierul mult dorit care arata foarte bine montat si decorat in magazinele de specialitate, dar in final surpriza, de cele mai multe ori mobilierul se afla sub forma de pachete ambalate, iar comerciantul nu va poate oferi la timp serviciul de montaj mobilier.
In astfel de momente puteti apela cu incredere la serviciile noastre de montaj si asamblare mobilier pentru a finaliza cu brio procesul de achizitie mobilier.
montaj, montare si asamblare mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov
Cum lucrăm

Oferta de pret pentru montajul mobilierului

Totul începe prin a ne contacta telefonic sau prin Email. Dvs. ne veti da mai multe detalii despre mobilierul pe care la-ti achizitionat sau doriti sa-l achizitionati din magazinele sau site-urile care se ocupa cu comercializarea mobilierului. Informatiile de care avem nevoie pentru pretul de montaj al mobilei sunt urmatoarele: tipul mobilierului ( mobila living, dormitor), producatorul mobilierului ( kika, ikea, dedeman) denumirea sau dimensiunile mobilei.

Pretul serviciilor de montaj mobilier

In urma informatiilor primite de la dvs: tipul, producatorul sau comerciantul precum si denumirea sau dimensiunile mobilierului , un coleg se va ocupa de calcularea pretului pentru montajul si asamblarea mobilierului.
In functie de cantitatea de mobilier la care doriti montaj, preturile scad.

Programarea Montajului

Dupa aflarea pretului de montaj al mobilierului urmeaza programarea montajului. Aceasta se realizeaza in functie de zona in care se va efectua montajul, Bucuresti sau Ilfov precum si a disponibilitatii echipelor de montaj din zona respectiva.

Montajul mobilierului

Asamblarea mobilierului este ultimul si cel mai important pas din intregul procedeu. In ziua programarii, echipa de montaj mobilier contacteaza clientul cu aproximativ 30 min inaitea sosirii la adresa unde se efectueaza montajul mobilierului
­­Prețuri
Indiferent de buget, fiecare client este pe deplin mulțumit atunci când rezultatul pe care-l oferim le va permite chiar să economisească bani, iar cand spunem acest lucru nu ne referi strict la asamblarea mobilierului, ci la produsul final: achizitie, livrare si montaj mobila.
Pretul montajului se va regasi in pretul final al mobilei, astfel pretul total va fi mai mic decat pretul unui mobilier produs livrat si montat de un atelier de mobila
Contactați-ne!

Sediu

Telefon 0799996760
Adresa romaniaBucurestiSoseaua Colentina nr 15020154
E-mail asamblaremobilier@gmail.com