Montezi Mobila?  Adauga Anunt!

Servicii profesionale de Montaj si Asamblare Mobila

 
Montam o gama vasta de Mobila :
 

Montam Mobila

Serviciile de montaj si asamblare mobila se desfasoara si sunt conforme cu schema de montaj mobila care insoteste pachetele de mobila. Se intampla , de foarte putine ori, ca schema de montaj sa lipseasca, in astfel de cazuri veti gasi schema de montaj si asamblare mobila pe site-ul vanzatorului sau producatorului de la care ati achizitionat mobilierul. In cazul in care constatati ca din pachetele cu mobila lipsesc produse de feronerie, ca de exemplu balamale, suruburi, manere, atunci anuntati furnizorul, iar acesta este obligat sa vi le trimita. In general, atunci cand achizitionati si serviciul de montaj si asamblare mobilier de la comerciantul sau producatoru mobilei, echipa de montaj care va efectua serviciul de asamblare mobila, se va ocupa si de evacuarea cartoanelor in care a fost ambalata mobila. Inainte venirii echipei de montaj mobilier, clientul are obligatia de a elibera locul unde se va aseza mobilierul la care doreste montaj, se intampla de multe ori ca atunci cand echipa de asamblare mobilier, ajunsa la client, constata ca pe pozitia pe care se va instala mobilierul achizitionat, se afla mobila veche, in astfel de situatii clientul poate cere echipei de montaj si dezasamblarea mobilierului vechi.
Proiecte finalizate
Portofoliu

Bucurati-va de un montaj prompt si profesional!

Cum lucrăm

Oferta de pret pentru montajul mobilierului

Totul începe prin a ne contacta telefonic sau prin Email. Dvs. ne veti da mai multe detalii despre mobilierul pe care la-ti achizitionat sau doriti sa-l achizitionati din magazinele sau site-urile care se ocupa cu comercializarea mobilierului. Informatiile de care avem nevoie pentru pretul de montaj al mobilei sunt urmatoarele: tipul mobilierului ( mobila living, dormitor), producatorul mobilierului ( kika, ikea, dedeman) denumirea sau dimensiunile mobilei.

Pretul serviciilor de montaj mobilier

In urma informatiilor primite de la dvs: tipul, producatorul sau comerciantul precum si denumirea sau dimensiunile mobilierului , un coleg se va ocupa de calcularea pretului pentru montajul si asamblarea mobilierului.
In functie de cantitatea de mobilier la care doriti montaj, preturile scad.

Programarea Montajului

Dupa aflarea pretului de montaj al mobilierului urmeaza programarea montajului. Aceasta se realizeaza in functie de zona in care se va efectua montajul, Bucuresti sau Ilfov precum si a disponibilitatii echipelor de montaj din zona respectiva.

Montajul mobilierului

Asamblarea mobilierului este ultimul si cel mai important pas din intregul procedeu. In ziua programarii, echipa de montaj mobilier contacteaza clientul cu aproximativ 30 min inaitea sosirii la adresa unde se efectueaza montajul mobilierului
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!
­­Prețuri Montaj Mobila
Indiferent de buget, fiecare client este pe deplin mulțumit atunci când rezultatul pe care-l oferim le va permite chiar să economisească bani, iar cand spunem acest lucru nu ne referi strict la asamblarea mobilierului, ci la produsul final: achizitie, livrare si montaj mobila.
Pretul montajului se va regasi in pretul final al mobilei, astfel pretul total va fi mai mic decat pretul unui mobilier produs livrat si montat de un atelier de mobila.

Contactați-ne!

Sediu