Montezi Mobila?  Adauga Anunt!

Servicii profesionale de Montaj si Asamblare Mobila

 
Asamblare Sifonier Dormitor
 
Produs
In general mobilierul pentru dormitor este, de departe cel mai important mobilier din casa, astfel  acesta trebuie sa fie util, placut, odihnitor, intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea de montaj a unui pat sau sifonier. 

Spre exemplu un pat care nu este asamblat corespunzator va scartaii, sau va fi instabil, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosit.

 Cu totii la un moment dat am avut probleme cu usile sifonierului , indiferent daca sunt glisante sau batante, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul picioruselor bazei, montajul la drept al sifonierului,  etc.

Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru dormitor care in general este format din pat, sifonier, dulap, comoda si noptiere , apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.

Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul pentru dormitor


In general montajul intregului mobilier de dormitor se efecueaza ori in urma achizitionari unei case ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri
Sifonierul sau dulapul este primul obiect de mobilier care se va monta in dormitor, in general cadrul sifonierului se monteaza jos dupa care se ridica in picioare in locul in care se doreste a fi asezat dupa care se monteaza usile si accesoriile.
Patul este un produs de mobilier foarte important in dormitor, dar in general montajul patului se face dupa montajul sifonierului
Montajul si asamblarea mobilierului de dormitor tip comoda care poate fi cu sertare , cu usi sau combinata comoda cu sertare si usi, aceasta se monteaza in genelar dupa montajul dulapului si al patului, iar dupa montaj se va amplasa pe pozitia dorita unde se vor face reglajele finale.
Montajul noptierelor sau etajerelor se efectueaza in general ultimul, ele ocupand foarte putin spatiu.
 
Firma Montaj Sifonier

Firma Montaj Sifonier

Pentru a monta un sifonier, urmați acești pași:
  1. Pregătiți materialele și uneltele necesare: Asigurați-vă că aveți la dispoziție toate piesele sifonierului, uneltele necesare și orice hardware suplimentar precum balamale sau role.
  2. Asamblați cadrul sifonierului: Începeți prin asamblarea scheletului sifonierului, adesea din materiale precum lemn sau MDF. Urmați cu atenție instrucțiunile și verificați dacă toate piesele sunt bine așezate și fixate.
  3. Instalați rafturile și compartimentele interioare: După ce ați asamblat cadrul sifonierului, puteți adăuga rafturile și compartimentele interioare, urmând încă o dată instrucțiunile cu atenție.
  4. Instalați ușile: În funcție de tipul sifonierului, puteți instala ușile prin intermediul unui sistem de balamale sau glisare. Asigurați-vă că hardware-ul este bine fixat și că ușile se deschid și se închid în mod corespunzător.
  5. Instalați manerele: După ce ușile sunt instalate, puteți adăuga manerele, urmând instrucțiunile cu atenție și verificând dacă manerele sunt bine fixate și funcționează în mod corespunzător.
Este important să urmați cu atenție instrucțiunile de montare și să verificați de mai multe ori dacă toate piesele sunt bine fixate și funcționează în mod corespunzător înainte de a folosi sifonierul. De asemenea, ar putea fi necesar să solicitați ajutorul unui profesionist sau să căutați tutoriale video pentru a vă asigura că montarea se face în mod corespunzător.
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!