Servicii profesionale de Montaj si Asamblare Mobila

 
Montaj Mobila tip Rafturi
 
Produs
In general mobilierul tip rafturi este, de departe cel mai important mobilier dintr-un spatiu comercial / magazin, astfel  acesta trebuie sa fie util, placut intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea de montaj a unui raft. 

Spre exemplu un raft care nu este asamblat corespunzator va scartaii, sau va fi instabil, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosit.

 Cu totii la un moment dat am avut probleme cu usile dulapului / raftului , indiferent daca sunt glisante sau batante, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul picioruselor bazei, montajul la drept al raftului,  etc.

Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru magazin care in general este format dinrafturi, mese, mobilier special tip casa , apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.

Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul tip rafturi


In general montajul intregului mobilier pentru spatii comerciale, depozite si magazine se efecueaza ori in urma mutarii intr-un nou spatiu ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri
Rafturile de perete sunt primele produse de mobilier care se vor monta in magazin, in general cadrul raftului se monteaza jos dupa care se ridica in picioare in locul in care se doreste a fi asezat dupa care se monteaza usile si accesoriile.
Mesele sau rafturile de mijloc tip gondole sunt produse de mobilier foarte importante in magazin, dar in general montajul meselor sau a rafturilor de mijloc se efectueaza ultimul.
Montajul si asamblarea mobilierului pentru spatii comerciale tip casa / bar, aceasta se monteaza in genelar dupa montajul rafturilor, iar dupa montaj se va amplasa pe pozitia dorita unde se vor face reglajele finale.

 
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!