Montezi Mobila?  Adauga Anunt!

Servicii profesionale de Montaj si Asamblare Mobila

 
Asamblare Pat Dormitor
 
Servicii Montaj Pat

Servicii Montaj Pat

Diferența dintre montajul și asamblarea unui pat tapitat și a unui pat din lemn cu sertare se poate referi la:
  1. Materiale: Patul tapitat este realizat din materiale mai puțin durabile, cum ar fi materiale textile sau materiale sintetice, în timp ce patul din lemn cu sertare este realizat din lemn sau materiale similare.
  2. Dificultatea asamblării: Patul tapitat poate fi mai ușor de montat și asamblat, deoarece nu necesită un grad ridicat de precizie sau abilități de prelucrare a lemnului, în timp ce patul din lemn cu sertare poate fi mai dificil de asamblat, necesitând un grad mai mare de abilități și precizie.
  3. Durabilitatea: Patul din lemn cu sertare este de obicei mai durabil decât patul tapitat, deoarece lemnul este un material mai rezistent și mai durabil.
  4. Stilul și aspectul: Patul tapitat poate oferi un aspect mai confortabil și elegant, în timp ce patul din lemn cu sertare poate oferi un aspect mai rustic sau tradițional.
Deși acestea sunt diferențe generale, pot exista variații în funcție de calitatea și specificațiile produselor individuale. Este important să alegeți un pat care se potrivește stilului, necesităților și cerințelor dvs. personale.
Produs
In general mobilierul pentru dormitor este, de departe cel mai important mobilier din casa, astfel  acesta trebuie sa fie util, placut, odihnitor, intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea de montaj a unui pat sau sifonier. 

Spre exemplu un pat care nu este asamblat corespunzator va scartaii, sau va fi instabil, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosit.

 Cu totii la un moment dat am avut probleme cu usile sifonierului , indiferent daca sunt glisante sau batante, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul picioruselor bazei, montajul la drept al sifonierului,  etc.

Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru dormitor care in general este format din pat, sifonier, dulap, comoda si noptiere , apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.

Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul pentru dormitor


In general montajul intregului mobilier de dormitor se efecueaza ori in urma achizitionari unei case ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri
Sifonierul sau dulapul este primul obiect de mobilier care se va monta in dormitor, in general cadrul sifonierului se monteaza jos dupa care se ridica in picioare in locul in care se doreste a fi asezat dupa care se monteaza usile si accesoriile.
Patul este un produs de mobilier foarte important in dormitor, dar in general montajul patului se face dupa montajul sifonierului
Montajul si asamblarea mobilierului de dormitor tip comoda care poate fi cu sertare , cu usi sau combinata comoda cu sertare si usi, aceasta se monteaza in genelar dupa montajul dulapului si al patului, iar dupa montaj se va amplasa pe pozitia dorita unde se vor face reglajele finale.
Montajul noptierelor sau etajerelor se efectueaza in general ultimul, ele ocupand foarte putin spatiu.
 
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!