Servicii profesionale de Montaj si Asamblare Mobila

 
Montaj Mobila Living
 
Produs
In general mobilierul pentru living este, de departe cel mai important mobilier din casa, astfel acesta trebuie sa fie util, rezistent, placut, odihnitor, intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea montajului mobilierului de living. Spre exemplu o canapea care nu este asamblata corespunzator va scartaii, sau va fi instabila, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosita. Cu totii la un moment dat am avut probleme cu usile sau sertarele bibliotecii, indiferent daca sunt glisante sau batante, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul picioruselor bazei, montajul la drept al corpului de mobilier etc.Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru living, biblioteca, care in general este format din canapea, masuta, dulap, comoda tv , apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov. 
 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul pentru Livin


In general montajul intregului mobilier de dormitor se efecueaza ori in urma achizitionari unei case ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri
Sifonierul sau dulapul este primul obiect de mobilier care se va monta in dormitor, in general cadrul sifonierului se monteaza jos dupa care se ridica in picioare in locul in care se doreste a fi asezat dupa care se monteaza usile si accesoriile.
Patul este un produs de mobilier foarte important in dormitor, dar in general montajul patului se face dupa montajul sifonierului
Montajul si asamblarea mobilierului de dormitor tip comoda care poate fi cu sertare , cu usi sau combinata comoda cu sertare si usi, aceasta se monteaza in genelar dupa montajul dulapului si al patului, iar dupa montaj se va amplasa pe pozitia dorita unde se vor face reglajele finale.
Montajul noptierelor sau etajerelor se efectueaza in general ultimul, ele ocupand foarte putin spatiu.
 
Servicii de montaj si asamblare Biblioteca
Servicii de montaj si asamblare Biblioteca
 In general montajul intregului mobilier tip biblioteca se efecueaza ori in urma achizitionari unei case ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri Sifonierul sau dulapul este primul obiect de mobilier care se va monta in dormitor, in general cadrul sifonierului se monteaza jos dupa care se ridica in picioare in locul in care se doreste a fi asezat dupa care se monteaza usile si accesoriile.Patul este un produs de mobilier foarte important in dormitor, dar in general montajul patului se face dupa montajul sifonieruluiMontajul si asamblarea mobilierului de dormitor tip comoda care poate fi cu sertare , cu usi sau combinata comoda cu sertare si usi, aceasta se monteaza in genelar dupa montajul dulapului si al patului, iar dupa montaj se va amplasa pe pozitia dorita unde se vor face reglajele finale.Montajul noptierelor sau etajerelor se efectueaza in general ultimul, ele ocupand foarte putin spatiu.
Asamblare Mobila Living

Asamblare Mobila Living

Asamblarea mobilierului de living poate fi o activitate complicată și timp-consumatoare, însă poate fi ușurată prin achiziționarea mobilierului impachetat din magazinele de specialitate. Aceste magazine oferă asamblarea mobilierului la domiciliul clientului, astfel încât aceștia să nu trebuiască să se ocupe de acest lucru singuri.
Etapele asamblării mobilierului de living incluse de aceste magazine sunt următoarele:
  1. Verificarea conținutului pachetului: Verificarea conținutului pachetului pentru a se asigura că toate piesele și uneltele necesare sunt incluse.
  2. Pre-asamblare: O parte a mobilierului poate fi pre-asamblată la fabrica pentru a ușura procesul de montare.
  3. Asamblarea: Montatorii vor începe procesul de asamblare, care poate dura de la câteva ore la câteva zile, în funcție de complexitatea mobilierului și de numărul de piese.
  4. Verificarea finală: După terminarea asamblării, montatorii vor verifica mobilierul pentru a se asigura că acesta funcționează în mod corespunzător și că toate piesele sunt strâns fixate.
Achiziționarea mobilierului de living impachetat din magazinele de specialitate poate fi o soluție convenabilă pentru cei care doresc să evite procesul de asamblare și să se concentreze mai degrabă pe decorarea și utilizarea acestuia. Este important să aveți încredere în montatorii oferiți de aceste magazine pentru a vă asigura că mobilierul dvs. este asamblat în mod corespunzător și că acesta va funcționa în mod fiabil pe parcursul vieții sale.
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!