Servicii profesionale de Montaj si Asamblare Mobila

 
Montaj Mobila Horeca in Restaurante si Hoteluri
 
Firma Montaj Mobila HORECA

Firma Montaj Mobila HORECA

Montajul mobilierului pentru industria HORECA (hotel, restaurant, cafenea) poate implica urmatoarele aspecte:
  1. Planificarea: Inainte de a incepe montajul, este important sa se planifice cu atentie pozitionarea mobilierului, astfel incat sa se asigure ca acesta se potriveste cu design-ul si functionalitatea spatiului.
  2. Pre-asamblarea: Uneori, anumite piese ale mobilierului pot fi pre-asamblate la fabrica sau in atelierul firmei de montaj, astfel incat sa se reduca timpul necesar pentru montajul final.
  3. Transportul: Mobilierul trebuie transportat in siguranta la locatie, astfel incat sa nu fie afectat in timpul transportului.
  4. Asamblarea: In acest stadiu, mobilierul este asamblat conform planului, astfel incat sa se asigure ca este montat corect si stabil.
  5. Verificarea: Dupa montaj, este important sa se verifice daca toate piesele sunt montate corect si daca mobilierul functioneaza corespunzator.
  6. Finalizare: In acest stadiu, se poate adauga accesorii sau se poate aplica finisajul final, astfel incat sa se asigure ca mobilierul se potriveste cu design-ul spatiului.
Este important de retinut ca montajul mobilierului pentru industria HORECA poate varia in functie de specificatiile si cerintele fiecarei locatii. O firma specializata in montajul mobilierului pentru industria HORECA poate oferi solutii personalizate, astfel incat sa se asigure ca mobilierul este montat corect si functioneaza la capacitate maxima.
Produs
In general mobilierul pentru horeca este etalonul de dezvoltare al afacerii dvs astfel  acesta trebuie sa fie util, placut, odihnitor, intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea de montaj a unui pat sau sifonier. 

Spre exemplu un scaun care nu este asamblat corespunzator va scartaii, sau va fi instabil, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosit.

 Cu totii la un moment dat am am intrat intrun restaurant in care scaunele scartaiau sau masa nu era stabila, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul piciorelor scaunelor, montajul la drept al mesei,  etc.

Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru restaurant sau horeca, care in general este format din mese, scaune, bar, etajere, etc , apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.

Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul tip Horeca


In general montajul intregului mobilier horeca se efecueaza ori in urma achizitionari unui spatiu comercial, ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri
Mobilierul de bar este primul obiect de mobilier care se va monta in restaurant, in general cadrul barului se monteaza jos dupa care se ridica in picioare in locul in care se doreste a fi asezat dupa care se monteaza usile si accesoriile.
Mesele si scaunele sunt produse de mobilier foarte importante intrun restaurant, dar in general montajul acestora se realizeaza ultimul.
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!