Montezi Mobila?  Adauga Anunt!

Servicii profesionale de Montaj si Asamblare Mobila

 
Montaj Mobila Dormitor
 
Produs
In general mobilierul pentru dormitor este, de departe cel mai important mobilier din casa, astfel  acesta trebuie sa fie util, placut, odihnitor, intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea de montaj a unui pat sau sifonier. 

Spre exemplu un pat care nu este asamblat corespunzator va scartaii, sau va fi instabil, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosit.

 Cu totii la un moment dat am avut probleme cu usile sifonierului , indiferent daca sunt glisante sau batante, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul picioruselor bazei, montajul la drept al sifonierului,  etc.

Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru dormitor care in general este format din pat, sifonier, dulap, comoda si noptiere , apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.

Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul pentru dormitor


In general montajul intregului mobilier de dormitor se efecueaza ori in urma achizitionari unei case ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri
Sifonierul sau dulapul este primul obiect de mobilier care se va monta in dormitor, in general cadrul sifonierului se monteaza jos dupa care se ridica in picioare in locul in care se doreste a fi asezat dupa care se monteaza usile si accesoriile.
Patul este un produs de mobilier foarte important in dormitor, dar in general montajul patului se face dupa montajul sifonierului
Montajul si asamblarea mobilierului de dormitor tip comoda care poate fi cu sertare , cu usi sau combinata comoda cu sertare si usi, aceasta se monteaza in genelar dupa montajul dulapului si al patului, iar dupa montaj se va amplasa pe pozitia dorita unde se vor face reglajele finale.
Montajul noptierelor sau etajerelor se efectueaza in general ultimul, ele ocupand foarte putin spatiu.
 
Montaj Mobila Dormitor

Firma Montaj Mobila Dormitor

Un montator care se ocupă de montarea mobilierului de dormitor este un profesionist care are experiența și cunoștințele necesare pentru a asambla diferite tipuri de mobilier de dormitor, de la paturi la sifoniere și noptiere.
Acest profesionist este responsabil pentru asamblarea mobilierului în mod corespunzător, astfel încât să fie funcțional și să aibă o durată de viață mai lungă. Montatorii folosesc unelte și tehnici specifice pentru a asigura stabilitatea și siguranța mobilierului, iar aceștia trebuie să urmeze cu atenție instrucțiunile de montare și să respecte normele de siguranță.
În plus, montatorii trebuie să fie flexibili și să poată lucra cu diferite tipuri de mobilier, de la mobilier de buget la mobilier de designer, și să poată aborda problemele și soluționa problemele în cazul în care apar.
Este important să aveți încredere în montatorul dvs. pentru a vă asigura că mobilierul dvs. este montat în mod corespunzător și că acesta va funcționa în mod fiabil pe parcursul vieții sale. Verificați recenziile și referințele anterioare ale montatorilor înainte de a alege unul, și asigurați-vă că acesta are experiența și cunoștințele necesare pentru a se ocupa de montarea mobilierului dvs. de dormitor.
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!