Servicii profesionale de Montaj si Asamblare Mobila

 
Montaj Mobila de Bucatarie
 
Produs
In general mobilierul pentru bucatarie este, de departe cel mai important mobilier din casa, astfel  acesta trebuie sa fie util, placut, odihnitor, intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea de montaj a unei bucatarii sau a mesei.

Spre exemplu o masa care nu este asamblata corespunzator va scartaii, sau va fi instabil, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosit.

 Cu totii la un moment dat am avut probleme cu usile bucatariei , indiferent daca sunt glisante sau batante, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul picioruselor bazei, montajul la drept al dulapului,  etc.

Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru bucatarie care in general este format din corpuri baza si suspendate, masa, scaune, apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.

Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul pentru bucatarie


In general montajul intregului mobilier de bucatarie se efecueaza ori in urma achizitionari unei case ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri
Corpurilr de baza sunt primele produse de mobilier care se vor monta in bucatari, iar dupa montarea blatului, se vor suspenda si corpurile de bucatarie inferioare.
Montajul mesei, coltarului sau a scaunelor de bucatarie se efectueaza in general ultimul, ele ocupand foarte putin spatiu.
 
Asamblare Mobila de Bucatarie

Asamblare Mobila de Bucatarie

Asamblarea mobilierului de bucătărie poate fi o activitate complexă și timp-consumatoare, dar poate fi ușurată prin achiziționarea mobilierului impachetat din magazinele de specialitate. Aceste magazine oferă servicii de asamblare la domiciliul clientului, astfel încât acestea să nu fie necesare să se ocupe singure de acest lucru.
Următoarele sunt etapele asamblării mobilierului de bucătărie oferite de aceste magazine:
 1. Verificarea conținutului pachetului: Verificarea conținutului pachetului pentru a se asigura că toate piesele și uneltele necesare sunt incluse.
 2. Pre-asamblare: O parte a mobilierului poate fi pre-asamblată la fabrica pentru a ușura procesul de montare.
 3. Asamblarea: Montatorii vor începe procesul de asamblare, care poate dura de la câteva ore la câteva zile, în funcție de complexitatea mobilierului și de numărul de piese.
 4. Verificarea finală: După terminarea asamblării, montatorii vor verifica mobilierul pentru a se asigura că acesta funcționează în mod corespunzător și că toate piesele sunt strâns fixate.
Achiziționarea mobilierului de bucătărie impachetat din magazinele de specialitate poate fi o soluție convenabilă pentru cei care doresc să evite procesul de asamblare și să se concentreze mai degrabă pe decorarea și utilizarea acestuia. Este important să aveți încredere în montatorii oferiți de aceste magazine pentru a vă asigura că mobilierul dvs. este asamblat în mod corespunzător și că acesta va funcționa în mod fiabil pe parcursul vieții sale.
Asamblare Mobila de Bucatarie

Etape Asamblare Mobila de Bucatarie

Montarea mobilierului de bucătărie poate fi un proces complex, dar poate fi împărțit în următoarele etape:
 1. Pre-planificare: Verificați spațiul pentru a vă asigura că mobilierul poate fi montat în mod corespunzător și că toate ușile și sertarele vor funcționa în mod adecvat.
 2. Verificarea conținutului pachetului: Verificați conținutul pachetului pentru a vă asigura că toate piesele și uneltele necesare sunt incluse.
 3. Pre-asamblare: O parte a mobilierului poate fi pre-asamblată la fabrică pentru a ușura procesul de montare.
 4. Montarea bazei: Montați baza mobilierului de bucătărie, care poate fi alcătuită din dulapuri sau sertare, pe peretele din spate sau pe podea.
 5. Montarea pereților laterali și a ușilor: Montați pereții laterali și ușile, asigurându-vă că sunt strâns fixate și că funcționează în mod corespunzător.
 6. Montarea blatului de lucru: Blatul de lucru poate fi montat peste bază și pereții laterali.
 7. Verificarea finală: După terminarea montării, verificați mobilierul pentru a vă asigura că acesta funcționează în mod corespunzător și că toate piesele sunt strâns fixate.
Este important să urmați cu atenție instrucțiunile de montare și să utilizați uneltele și echipamentul adecvat pentru a vă asigura că mobilierul de bucătărie este montat în mod corespunzător și va funcționa în mod fiabil pe parcursul vieții sale. Dacă sunteți încăpățânat sau nu aveți experiență în montarea mobilierului, este recomandabil să apelați la ajutorul unui profesionist.
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!