Servicii profesionale de Montaj si Asamblare Mobila

 
Montaj Mobilier Spatii de Birouri
 
Firma Montaj Mobilier de Birou

Firma Montaj Mobilier de Birou

Firmele care se ocupa cu montarea mobilierului de birou sunt importante pentru industria mobilierului, deoarece acestea ofera solutii eficiente si profesionale pentru asamblarea si instalarea mobilierului de birou. Aceste firme sunt echipate cu personal calificat si cu tehnologie de ultima generatie, astfel incat sa poata oferi servicii de calitate pentru clientii lor.
Montarea mobilierului de birou poate fi un proces complex si timp-consumator, care poate necesita cunostinte specializate si abilitati specifice. Firmele de montare a mobilierului de birou sunt in mare masura specializate in acest domeniu si au experienta necesara pentru a asigura un montaj precis si eficient.
Un alt avantaj al utilizarii serviciilor oferite de firmele de montare a mobilierului de birou este faptul ca acestea pot oferi garantii si asistenta in cazul in care apar probleme sau probleme cu mobilierul montat. De asemenea, acestea pot oferi servicii suplimentare, precum repararea si intretinerea mobilierului, astfel incat sa se asigure ca acesta functioneaza la capacitate maxima.
In concluzie, firmele care se ocupa cu montarea mobilierului de birou sunt importante pentru industria mobilierului, deoarece ofera solutii profesionale si eficiente pentru asamblarea si instalarea mobilierului de birou. Acestea sunt echipate cu personal calificat si tehnologie avansata, astfel incat sa poata oferi servicii de calitate pentru clientii lor.
Produs
In general mobilierul pentru birou este, de departe cel mai important mobilier din sediul firmei, astfel  acesta trebuie sa fie util, placut, odihnitor, intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea de montaj a unui birou sau a dulapului.

Spre exemplu o masa de birou care nu este asamblata corespunzator va scartaii, sau va fi instabila, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosita.

 Cu totii la un moment dat am avut probleme cu usile dulapului , indiferent daca sunt glisante sau batante, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul picioruselor bazei, montajul la drept al dulapului,  etc.

Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru birou care in general este format din birou, dulap, comoda si rollbox-uri , apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.

Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul de birou


In general montajul intregului mobilier de birou se efecueaza ori in urma achizitionari unui spatiu de birouri ori in urma unei renovari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri .
Dulapurile sunt primele obiecte de mobilier care se vor asambla in spatiul de birouri, in general cadrul dulapului se monteaza jos dupa care se ridica in picioare in locul in care se doreste a fi asezat dupa care se monteaza usile si accesoriile.
Masa de birou este un produs de mobilier foarte important intr-un spatiu de birouri, dar in general montajul biroului se face dupa montajul dulapurilor
Montajul si asamblarea mobilierului de birou tip comoda sau rollbox care poat fi cu sertare , cu usi sau combinata comoda cu sertare si usi, aceastea se monteaza in genelar dupa montajul dulapului si al biroului, iar dupa montaj se va amplasa pe pozitia dorita unde se vor face reglajele finale.
Montajul etajerelor se efectueaza in general ultimul, ele ocupand foarte putin spatiu.
 

Asamblare Mobila Birou si Spatii de Birouri


Multi dintre comercianti sau producatorii de mobilier office existenti pe piata sau clientii care achizitioneaza mobila pentru birou, solicita serviciul de asamblare mobila office / birou pentru mobilierul de birou nou. Echipa AsamblareMobilier.ro ofera serviciile de montaj mobila de birou atat producatorilor sau vanzatorilor de mobilier pentru birou, dar si firmelor care isi achizitioneaza mobilierul de birou singure.
In functie de produsele de mobilier, serviciul de montare mobilier office poate parea simplu sau de durata mica, insa, tinand cont ca este vorba de montaj mobilier de birou se pierde foarte mult timp cu organizarea pachetelor de mobilier in functie de spatiul in care vor fi asamblate, reglajele mobilierului tip birou, organizarea si montajul dulapurilor de birou, etc. Se intampla foarte des ca in timpul montajului de mobila pentru birou sa se constate lipsa unor produse de feronerie, astfel echipele AsamblareMobilier.ro au asupra lor truse cu feronerie de schimb pentru remedierea intarzierilor de asamblare mobila office. Montajul de mobilier office include o gama vasta de mobilier dedicat spatiilor de birouri precum: birouri, rollbox-uri, mese de birou, canapele office, rafturi, dulapuri speciale de birou, mese de conferinta, pereti despartitori din dulapuri sau rafturi, mobilier special tip receptie, etc
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!