AsamblareMobilier.ro
 
Instalare si Montaj Masini de Spalat  domiciliul sau sediul dumneavoastra!
 
Instalare Masina de Spalat
 
Produs

Oferim servicii profesionale de montaj si instalare masini de spalat. Instalatorii nostrii instaleaza orice fel de masini de spalat in Bucuresti si Ilfov. Instalam masini de spalat vase dar si masini de spalat rufe sau haine. Masinile de spalat pot fi incorporate in mobilier, in special se monteaza masinile de spalat vase in mobilierul de bucatarie. Instalatorii AsamblareMobilier.ro monteaza masinile de spalat conform detaliilor si specificatiile producatorului. La instalarea masinilor de spalat haine primul pas in montajul acesteia este deblocarea cuvei care se face prin desurubarea celor 4 suruburi care suspenda cuva pentru a nu se deteriora din cauza transportului. Dupa ce instalatorul racordeaza masina de spalat la apa si la scurgere acesta regleaza in boloboc masina de spalat prin ajustarea picioarelor aderente. 

Apelati cu incredere la serviciile noastre de montaj masina de spalat, instalare masina de spalat, recordare la apa masina de spalat vase sau haine.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati /instalati Masina de Spalat


In general montajul si instalarea masinii de spalat haine se efectueaza in trei pasi de catre instalatorii nostrii :
1 Primul pas al serviciului de montaj masina de spalat haine este despachetarea masinii de spalat si eliberarea cuvei prin demontarea sistemelor blocatorii care de obicei sunt 4 la numar si se afla in spatele masinii de spalat. Blocatorii cuvei masinii de spalat sunt montati din fabrica pentru ca nu cumva in timpul transportului masinii de spalat sa cedeze cuva sau sisteme de amortizare care o sustin.
2 . Al doilea pas este racordarea masinii de spalat la sursa de apa si canalizare, masina de spalat se instaleaza la apa si canalizare prin furtune standard continute de pachetul ce insoteste masina de spalat, in general acestea se afla in interiorul masinii de spalat haine. Racordul de apa si canalizare este flexibil.
3. Ultimul pas al montajului este cel de reglare a stabilitatii masinii de spalat prin reglarea picioarelor. Reglajele picioarelor se face in general cu ajutorul unei chei tubulare care se afla in pachetul care insoteste masina de spalat. Sa nu credeti ca acest lucru este optional, masina de spalat trebuie sa fie dreapta, chiar in boloboc pentru a avita terpidatiile car apar in timpul functionarii.