Montezi Mobila?  Adauga Anunt!

Servicii profesionale de Montaj si Asamblare Mobila

 
Cum mobilezi o casa noua
 
 
Mobilarea unei case noi
Dacă vrei să mobilezi o casă nouă, există câteva lucruri importante de luat în considerare înainte de a începe procesul.
În primul rând, este important să ai un plan clar în minte cu privire la ceea ce îți dorești să faci și cum dorești să arate casa ta după ce este mobilată. Acest lucru îți va oferi o imagine de ansamblu și te va ajuta să te concentrezi pe ceea ce este important pentru tine atunci când faci alegerile de mobilier și de decor.
În al doilea rând, ar trebui să ții cont de dimensiunile fiecărei încăperi în parte și să alegi mobilierul în consecință. De exemplu, dacă ai o încăpere mică, ar fi bine să eviți să alegi mobilier prea mare, care ar putea să o facă să pară înghesuită și neîncăpătoare. În schimb, alege mobilier care se potrivește bine în spațiul disponibil și care îți oferă suficient spațiu de mișcare.
O achiziție a unei mobile poate fi o experiență plăcută dacă știți ce căutați și aveți clar în minte care sunt nevoile și dorințele dumneavoastră. Înainte de a începe căutarea, este important să faceți o listă cu caracteristicile și funcțiile pe care le doriți în noua dumneavoastră mobilă.
Acest lucru vă poate ajuta să vă orientați spre modelele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră și să evitați să luați o decizie impulsivă. De asemenea, este recomandat să faceți cercetări înainte de a achiziționa o mobilă și să citiți recenziile altor clienți pentru a vă face o idee despre calitatea și durabilitatea mobilierului.
Dacă aveți un buget limitat, puteți lua în considerare achiziționarea unei mobile de la un magazin de tip outlet sau de la un furnizor care oferă mobilier la prețuri accesibile. De asemenea, puteți căuta oferte speciale sau reduceri în magazinele de mobilă pentru a găsi o mobilă la un preț avantajos.
Indiferent de modul în care achizitionezi mobila aceasta se livreaza demontata sub forma de pachete.
 

Montare si Asamblare Mobila la Domiciliu

Odata cu cresterea vanzarilor de mobila in mediul online a crescut si cererea pentru serviciul de montaj si asamblare mobila la domiciliul sau sediul clientului. Bazandu-ne pe abilitatile tehnice ale echipei de Asamblare Mobilier dobandite in cei 12 ani de experienta pentru a realiza serviciul de montare mobilier la domiciliu, birou sau chiar in spatii comerciale putem efectua serviciul de montaj, demontaj si asamblare mobila pentru orice tip de mobilier de la diversi producatori.
La prima vedere, serviciul de asamblare mobila poate parea destul de simplu atunci cand produsele din magazinele de profil sunt gata montate, dar situatia se schimba cand ajung pachetele cu mobila comandata, acasa. Astfel noi venim in ajutorul dvs. cu servicii specializate de asamblare mobila si montaj mobilier pentru a va da o mana de ajutor atunci cand este nevoie. Preturile pentru serviciile de asamblare mobila sunt fixe, prin urmare nu trebuie sa va faceti grija in privinta duratei de montare pentru ca nu vom tarifa pe ora, ci va vom oferii cu mare precizie durata executiei serviciului de montare mobila.
La cererea clientului oferim serviciul de asamblare mobila pentru orice produs de mobilier indiferent de firma care il produce sau magazinul care il comercializeaza, astfel oferim servicii de asamblare mobila de la ikea, asamblare mobila de la Mobexpert, montaj mobila tip pachete de la Videnov, asamblare mobila de la Dedeman, montaj mobila de la Mirjan, asamblare mobila de la Ambianta, Montaj mobila de la Naturlich, asamblare mobila de la Emag, etc. Oferim servicii de montaj dulap, montaj dormitor , montaj living, montaj bucatarie, montaj biblioteca , montaj mese, montaj scaune, montaj canapea, montaj coltar, montaj masuta, montaj vitrina , montaj comoda tv, montaj mobila de living, montaj pat, montaj mobila de bucatarie, montaj corp de bucatarie, suspendare corp de bucatarie, montaj pat tapitat, montaj comoda cu sertare, montaj noptiere, montaj dulap cu usi glisante , montaj sifonier cu usi glisante, montaj pat cu lada, montaj cuier, montaj dulap de hol, montaj pat cu sistem de ridicare al saltelei, montaj comoda cu usi si sertare, montaj pat cu noptiere, montaj mobila pentru living.
 

Asamblare Mobila Birou si Spatii de Birouri

Multi dintre comercianti sau producatorii de mobilier office existenti pe piata sau clientii care achizitioneaza mobila pentru birou, solicita serviciul de asamblare mobila office / birou pentru mobilierul de birou nou. Echipa AsamblareMobilier.ro ofera serviciile de montaj mobila de birou atat producatorilor sau vanzatorilor de mobilier pentru birou, dar si firmelor care isi achizitioneaza mobilierul de birou singure.
In functie de produsele de mobilier, serviciul de montare mobilier office poate parea simplu sau de durata mica, insa, tinand cont ca este vorba de montaj mobilier de birou se pierde foarte mult timp cu organizarea pachetelor de mobilier in functie de spatiul in care vor fi asamblate, reglajele mobilierului tip birou, organizarea si montajul dulapurilor de birou, etc. Se intampla foarte des ca in timpul montajului de mobila pentru birou sa se constate lipsa unor produse de feronerie, astfel echipele AsamblareMobilier.ro au asupra lor truse cu feronerie de schimb pentru remedierea intarzierilor de asamblare mobila office. Montajul de mobilier office include o gama vasta de mobilier dedicat spatiilor de birouri precum: birouri, rollbox-uri, mese de birou, canapele office, rafturi, dulapuri speciale de birou, mese de conferinta, pereti despartitori din dulapuri sau rafturi, mobilier special tip receptie, etc
 
Portofoliu

Bucurati-va de un montaj prompt si profesional!

Asamblarea mobilierului este finalul ....

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul montajului si asamblarii mobilierului, avem ca scop crearea de spații unice și interesante.
Atunci cand spunem ca montajul mobilierului este finalul, ne referim atat la procesul de fabricatie al mobilierului cat si la lungul sir de cautari si masuratori ale clientilor atunci cand doresc sa achizitioneze mobilier. Dupa un lung sir de cautari, in final gasiti si mobilierul mult dorit care arata foarte bine montat si decorat in magazinele de specialitate, dar in final surpriza, de cele mai multe ori mobilierul se afla sub forma de pachete ambalate, iar comerciantul nu va poate oferi la timp serviciul de montaj mobilier.
In astfel de momente puteti apela cu incredere la serviciile noastre de montaj si asamblare mobilier pentru a finaliza cu brio procesul de achizitie mobilier.
montaj, montare si asamblare mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov
Cum lucrăm

Oferta de pret pentru montajul mobilierului

Totul începe prin a ne contacta telefonic sau prin Email. Dvs. ne veti da mai multe detalii despre mobilierul pe care la-ti achizitionat sau doriti sa-l achizitionati din magazinele sau site-urile care se ocupa cu comercializarea mobilierului. Informatiile de care avem nevoie pentru pretul de montaj al mobilei sunt urmatoarele: tipul mobilierului ( mobila living, dormitor), producatorul mobilierului ( kika, ikea, dedeman) denumirea sau dimensiunile mobilei.

Pretul serviciilor de montaj mobilier

In urma informatiilor primite de la dvs: tipul, producatorul sau comerciantul precum si denumirea sau dimensiunile mobilierului , un coleg se va ocupa de calcularea pretului pentru montajul si asamblarea mobilierului.
In functie de cantitatea de mobilier la care doriti montaj, preturile scad.

Programarea Montajului

Dupa aflarea pretului de montaj al mobilierului urmeaza programarea montajului. Aceasta se realizeaza in functie de zona in care se va efectua montajul, Bucuresti sau Ilfov precum si a disponibilitatii echipelor de montaj din zona respectiva.

Montajul mobilierului

Asamblarea mobilierului este ultimul si cel mai important pas din intregul procedeu. In ziua programarii, echipa de montaj mobilier contacteaza clientul cu aproximativ 30 min inaitea sosirii la adresa unde se efectueaza montajul mobilierului
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!
­­Prețuri
Indiferent de buget, fiecare client este pe deplin mulțumit atunci când rezultatul pe care-l oferim le va permite chiar să economisească bani, iar cand spunem acest lucru nu ne referi strict la asamblarea mobilierului, ci la produsul final: achizitie, livrare si montaj mobila.
Pretul montajului se va regasi in pretul final al mobilei, astfel pretul total va fi mai mic decat pretul unui mobilier produs livrat si montat de un atelier de mobila
Contactați-ne!

Sediu