Mobila pe Comanda
 
 Servicii profesionale montaj mobila
 Esti in cautarea unei solutii de montaj si asamblare al mobilierului nou achizitionat? Sau poate vrei sa demontezi mobilierul din casa pentru a-l multa in alt spatiu... Indiferent de situatie, AsamblareMobilier.ro are solutia potrivita pentru serviciile de montajul sidemontajul mobilei.Fie ca este vorba despre asamblare mobila, demontare/montare mobila, prindere in perete a corpurilor de mobilier suspendate, decupare blat bucatarie pentru instalarea chiuvetei si a plintei, sau orice alte operatiuni de montaj mobila, respectam schita de montaj mobila a producatorului de la care ati achizitionat mobila sau piesele de mobilier.Mai mult decat atat, acordam atentie deosebita modului in care mobilierul este imbinat si fixat cu elemente de siguranta, precum si a indicatiilor date de producator in schita de montaj mobila, dar si acelor piese de mobilier complexe si dificil de asamblat, a caror montare incorecta poate cauza probleme in viitor. Nu putine au fost cazurile in care in casa au aparut accidente grave din cauza serviciilor de montaj prestate in graba.Pentru a evita orice fel de neplaceri, precum si situatiile care pun in pericol siguranta familiei tale, iti recomandam sa apelezi la un serviciu de montaj mobila specializat care reuseste sa iti transforme casa intr-un timp record si intr-un mod sigur si atent.
asamblare dulap asamblare pat asamblare comoda
 Montare si Asamblare Mobila la Domiciliu
 Odata cu cresterea vanzarilor de mobila in mediul online a crescut si cererea pentru serviciul de montaj si asamblare mobila la domiciliul sau sediul clientului. Bazandu-ne pe abilitatile tehnice ale echipei de Asamblare Mobilier dobandite in cei 12 ani de experienta pentru a realiza serviciul de montare mobilier la domiciliu, birou sau chiar in spatii comerciale putem efectua serviciul de montaj, demontaj si asamblare mobila pentru orice tip de mobilier de la diversi producatori.La prima vedere, serviciul de asamblare mobila poate parea destul de simplu atunci cand produsele din magazinele de profil sunt gata montate, dar situatia se schimba cand ajung pachetele cu mobila comandata, acasa. Astfel noi venim in ajutorul dvs. cu servicii specializate de asamblare mobila si montaj mobilier pentru a va da o mana de ajutor atunci cand este nevoie. Preturile pentru serviciile de asamblare mobila sunt fixe, prin urmare nu trebuie sa va faceti grija in privinta duratei de montare pentru ca nu vom tarifa pe ora, ci va vom oferii cu mare precizie durata executiei serviciului de montare mobila.La cererea clientului oferim serviciul de asamblare mobila pentru orice produs de mobilier indiferent de firma care il produce sau magazinul care il comercializeaza, astfel oferim servicii de asamblare mobila de la ikea, asamblare mobila de la Mobexpert, montaj mobila tip pachete de la Videnov, asamblare mobila de la Dedeman, montaj mobila de la Mirjan, asamblare mobila de la Ambianta, Montaj mobila de la Naturlich, asamblare mobila de la Emag, etc.
asamblare dulap asamblare pat asamblare comoda

Asamblare Mobila Birou si Spatii de Birouri

Multi dintre comercianti sau producatorii de mobilier office existenti pe piata sau clientii care achizitioneaza mobila pentru birou, solicita serviciul de asamblare mobila office / birou pentru mobilierul de birou nou. Echipa AsamblareMobilier.ro ofera serviciile de montaj mobila de birou atat producatorilor sau vanzatorilor de mobilier pentru birou, dar si firmelor care isi achizitioneaza mobilierul de birou singure.
In functie de produsele de mobilier, serviciul de montare mobilier office poate parea simplu sau de durata mica, insa, tinand cont ca este vorba de montaj mobilier de birou se pierde foarte mult timp cu organizarea pachetelor de mobilier in functie de spatiul in care vor fi asamblate, reglajele mobilierului tip birou, organizarea si montajul dulapurilor de birou, etc. Se intampla foarte des ca in timpul montajului de mobila pentru birou sa se constate lipsa unor produse de feronerie, astfel echipele AsamblareMobilier.ro au asupra lor truse cu feronerie de schimb pentru remedierea intarzierilor de asamblare mobila office. Montajul de mobilier office include o gama vasta de mobilier dedicat spatiilor de birouri precum: birouri, rollbox-uri, mese de birou, canapele office, rafturi, dulapuri speciale de birou, mese de conferinta, pereti despartitori din dulapuri sau rafturi, mobilier special tip receptie, etc
Firmele care se ocupă de montaj și asamblare mobila împachetată sunt un element important în industria mobilei. Ele oferă servicii de montaj și asamblare pentru mobilierul care este vândut împachetat și livrat la domiciliu sau la locul de muncă al clientului. Aceste firme au oameni calificați și experimentați care sunt în măsură să asambleze rapid și eficient mobilierul, fără a compromite calitatea sau siguranța acestuia.
Avantajele oferite de aceste firme includ:
  1. Timp economisit - montajul și asamblarea mobilierului poate fi un proces timp-consumator și dificil, dar aceste firme își asumă această responsabilitate și își îndeplinesc serviciile într-un mod eficient și rapid.
  2. Calitate garantată - aceste firme au oameni calificați și experimentați care asigură montajul și asamblarea mobilierului într-un mod sigur și de calitate.
  3. Conveniență - clientul nu trebuie să se preocupe de problemele legate de montaj sau asamblare, acestea fiind în mâinile unei firme specializate.
  4. Siguranță - montajul și asamblarea mobilierului poate fi periculos, dar aceste firme au oameni calificați care își asumă responsabilitatea siguranței și care iau măsuri adecvate pentru a se asigura că montajul și asamblarea se desfășoară în siguranță.
În concluzie, firmele care se ocupă de montaj și asamblare mobila împachetată oferă o gamă largă de servicii care fac procesul de achiziție și instalare a mobilierului mai ușor și mai convenabil pentru clienți.
 
Proiecte finalizate

Mobila pe Comanda

Mestereii care fac mobilă pe comandă reprezintă un aspect important al industriei mobilei. Ei oferă o alternativă la mobilierul pre-fabricat, producând mobilier personalizat și unic pentru fiecare client în parte. Acest tip de mobilier poate fi realizat din materiale de calitate superioară și poate fi finisat cu un aspect exact cum dorește clientul.
Avantajele oferite de mestereii care fac mobilă pe comandă includ:
  1. Personalizare - clientul poate avea un control total asupra aspectului final al mobilierului, inclusiv materiale, culori, dimensiuni și design.
  2. Calitate superioară - acest tip de mobilier poate fi realizat din materiale de calitate superioară și poate fi finisat cu atenție la detalii, ceea ce îl face durabil și de calitate.
  3. Unic - mobilierul realizat pe comandă este unic și nu poate fi găsit în altă parte, oferind o valoare adăugată și o expresie personală.
  4. Adaptabil - mobilierul realizat pe comandă poate fi proiectat pentru a se potrivi exact nevoilor și dorințelor clientului.
Desigur, există și unele dezavantaje, cum ar fi costul mai ridicat față de mobilierul pre-fabricat și perioade mai lungi de așteptare pentru finalizare.
În concluzie, mestereii care fac mobilă pe comandă oferă clienților posibilitatea de a obține mobilier personalizat și unic, realizat din materiale de calitate superioară. Desigur, acest tip de mobilier poate fi mai costisitor și poate necesita mai mult timp pentru a fi finalizat, dar avantajele oferite justifică adesea aceste costuri suplimentare.
montaj, montare si asamblare mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov
Cum lucrăm

Oferta de pret pentru montajul mobilierului

Totul începe prin a ne contacta telefonic sau prin Email. Dvs. ne veti da mai multe detalii despre mobilierul pe care la-ti achizitionat sau doriti sa-l achizitionati din magazinele sau site-urile care se ocupa cu comercializarea mobilierului. Informatiile de care avem nevoie pentru pretul de montaj al mobilei sunt urmatoarele: tipul mobilierului ( mobila living, dormitor), producatorul mobilierului ( kika, ikea, dedeman) denumirea sau dimensiunile mobilei.

Pretul serviciilor de montaj mobilier

In urma informatiilor primite de la dvs: tipul, producatorul sau comerciantul precum si denumirea sau dimensiunile mobilierului , un coleg se va ocupa de calcularea pretului pentru montajul si asamblarea mobilierului.
In functie de cantitatea de mobilier la care doriti montaj, preturile scad.

Programarea Montajului

Dupa aflarea pretului de montaj al mobilierului urmeaza programarea montajului. Aceasta se realizeaza in functie de zona in care se va efectua montajul, Bucuresti sau Ilfov precum si a disponibilitatii echipelor de montaj din zona respectiva.

Montajul mobilierului

Asamblarea mobilierului este ultimul si cel mai important pas din intregul procedeu. In ziua programarii, echipa de montaj mobilier contacteaza clientul cu aproximativ 30 min inaitea sosirii la adresa unde se efectueaza montajul mobilierului
­­Prețuri
Indiferent de buget, fiecare client este pe deplin mulțumit atunci când rezultatul pe care-l oferim le va permite chiar să economisească bani, iar cand spunem acest lucru nu ne referi strict la asamblarea mobilierului, ci la produsul final: achizitie, livrare si montaj mobila.
Pretul montajului se va regasi in pretul final al mobilei, astfel pretul total va fi mai mic decat pretul unui mobilier produs livrat si montat de un atelier de mobila
Contactați-ne!

Sediu