AsamblareMobilier.ro
 
Asamblare mobilier la domiciliul sau sediul dumneavoastra!
Montam o gama diversificata de mobilier: de la mobilierul casnic, care se comercializeaza impachetat, pana la mobilierul comercial pentru birouri și restaurante, spatii comerciale si depozite, centre de fitness și alte zone publice sau rezidențiale.
 
Mobila de Bucatarie Ieftina
 
Mobila de Bucatarie 
Esti in cautarea unui set de mobilier complet pentru Bucatarie? Setul mobila de Bucatarie este alegerea perfecta deoarece este alcatuit din corpuri modulare tip baza si suspendate. Poti sa-ti configurezi singur mobila de bucatarie datorita corpurilor de bucatarie independente.  Mobila de bucatarie este calitativa fiind fabricata din pal melaminat de 18 mm, mdf frezat si vopsit, iar feroneria mobilierului de bucatarie este de o calitate superioara , balamale, demontabili, manere, etc. Blatul bucatariei este unul masiv si foarte rezistent termic si la umiditate precum si la deformari mecanice. Mobila de bucatarie ieftina este alcatuita din corpuri modulare cu usi si sertare precum si corpuri pentru chiuveta, corp de plita, corp de cuptor si corp de hota. Pretul mobilei de bucatarie este unul corect in raport cu calitatea.
mobila de bucatarie
Mobila de Bucatarie Ieftina 
Componentele de mobilier principale  ale setului ieftin de mobila pentru bucatarie sunt corpurile de bucatarie pentru baza, corpurile de bucatarie suspendate si blatul.

Pretul mobilei de bucatarie ieftina este alcatuit de pretul corpurilor modulare de bucatarie net superioare bucatariilor modulare din comert. Bucataria modulara are avantajul de a fi organizata dupa dorintele clientului si nu neaparat in ordinea pozei de prezentare a mobilierului de bucatarie.

Mobila de Bucatarie ieftina din pal si mdf contine: corp de bucatarie din pal cu sertare metalice si fronturi din mdf, corp bucatarie tip masca de chiuveta din pal si fronturi usi din mdf, corp de bucatarie tip baza pentru depozitare, corp de bucatarie pentru cuptor si plita acesta fiind corp special pentru incorporarea cuptorului, dar poate fi dotat cu usa , corp de bucatarie suspendat dotat cu strecurator care se aseaza deasupra mastii de chiuveta pentru un acces mai bun , corp de hota acesta avand dimensiuni standard pentru incorporarea hotei.

Mobila de Bucatarie contine un blat masiv din pal melaminat ce imita lemnul masiv


mobila bucatarie ieftina

Pretul dormitorului include tot mobilierul de dormitor

Pretul setului de dormitor este unul foarte mic, chiar daca mobilierul de dormitor nu face rabat de la calitate. Setul de dormitor ieftincontine toate produsele din poza, ambalate individual, astfel pretul intregului set este mai mic decat suma preturilor obiectelor de mobilier in parte.

 
Proiecte finalizate

Asamblarea mobilierului este finalul ....

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul montajului si asamblarii mobilierului, avem ca scop crearea de spații unice și interesante.
Atunci cand spunem ca montajul mobilierului este finalul, ne referim atat la procesul de fabricatie al mobilierului cat si la lungul sir de cautari si masuratori ale clientilor atunci cand doresc sa achizitioneze mobilier. Dupa un lung sir de cautari, in final gasiti si mobilierul mult dorit care arata foarte bine montat si decorat in magazinele de specialitate, dar in final surpriza, de cele mai multe ori mobilierul se afla sub forma de pachete ambalate, iar comerciantul nu va poate oferi la timp serviciul de montaj mobilier.
In astfel de momente puteti apela cu incredere la serviciile noastre de montaj si asamblare mobilier pentru a finaliza cu brio procesul de achizitie mobilier.
montaj, montare si asamblare mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov
Cum lucrăm

Oferta de pret pentru montajul mobilierului

Totul începe prin a ne contacta telefonic sau prin Email. Dvs. ne veti da mai multe detalii despre mobilierul pe care la-ti achizitionat sau doriti sa-l achizitionati din magazinele sau site-urile care se ocupa cu comercializarea mobilierului. Informatiile de care avem nevoie pentru pretul de montaj al mobilei sunt urmatoarele: tipul mobilierului ( mobila living, dormitor), producatorul mobilierului ( kika, ikea, dedeman) denumirea sau dimensiunile mobilei.

Pretul serviciilor de montaj mobilier

In urma informatiilor primite de la dvs: tipul, producatorul sau comerciantul precum si denumirea sau dimensiunile mobilierului , un coleg se va ocupa de calcularea pretului pentru montajul si asamblarea mobilierului.
In functie de cantitatea de mobilier la care doriti montaj, preturile scad.

Programarea Montajului

Dupa aflarea pretului de montaj al mobilierului urmeaza programarea montajului. Aceasta se realizeaza in functie de zona in care se va efectua montajul, Bucuresti sau Ilfov precum si a disponibilitatii echipelor de montaj din zona respectiva.

Montajul mobilierului

Asamblarea mobilierului este ultimul si cel mai important pas din intregul procedeu. In ziua programarii, echipa de montaj mobilier contacteaza clientul cu aproximativ 30 min inaitea sosirii la adresa unde se efectueaza montajul mobilierului
­­Prețuri
Indiferent de buget, fiecare client este pe deplin mulțumit atunci când rezultatul pe care-l oferim le va permite chiar să economisească bani, iar cand spunem acest lucru nu ne referi strict la asamblarea mobilierului, ci la produsul final: achizitie, livrare si montaj mobila.
Pretul montajului se va regasi in pretul final al mobilei, astfel pretul total va fi mai mic decat pretul unui mobilier produs livrat si montat de un atelier de mobila
Contactați-ne!

Sediu

Telefon 0799996760
Adresa romaniaBucurestiSoseaua Colentina nr 15020154
E-mail asamblaremobilier@gmail.com