AsamblareMobilier.ro
 
Asamblare mobilier la domiciliul sau sediul dumneavoastra!
 
Instructiuni Montaj si Asamblare Masa si Scaune
 
Echipele AsamblareMobilier.ro ofera servicii profesionale de montaj mobila dormitor, montaj dormitor, asamblare si montaj de mobilier pentru dormitor in Bucuresti si Ilfov, chiar daca mobilierul nu este insotit de instructiuni sau schite de montaj dormitor
Produs
In general mobilierul pentru dormitor este, de departe cel mai important mobilier din casa, astfel  acesta trebuie sa fie util, placut, odihnitor, intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea de montaj a unui pat sau sifonier. 

Spre exemplu un pat care nu este asamblat corespunzator va scartaii, sau va fi instabil, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosit.

 Cu totii la un moment dat am avut probleme cu usile sifonierului , indiferent daca sunt glisante sau batante, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul picioruselor bazei, montajul la drept al sifonierului,  etc.

Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru dormitor care in general este format din pat, sifonier, dulap, comoda si noptiere , apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.

Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov. Montaj asamblare si instalare comoda dormitor cu sertare sau usi. Echipele noastre de montatori mobila ofera servicii profesionale de montaj si asamblare mobila si mobilier de living achizitionat online sau de la magazine de mobila precum Dedeman, Mobexpert, Leroy Merlin, Emag, Tamos, Videnov, Lems, Casa Rusu, Naturlich, Mobilier1 , Alfedo, Somproduct, Vivre, Mitjan, Kalithea, Kalenda, Marcel Prod, Roberto, Vreimobila, CB Furniture, etc.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul pentru dormitor


In general montajul intregului mobilier de dormitor se efecueaza ori in urma achizitionari unei case ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri
Sifonierul sau dulapul este primul obiect de mobilier care se va monta in dormitor, in general cadrul sifonierului se monteaza jos dupa care se ridica in picioare in locul in care se doreste a fi asezat dupa care se monteaza usile si accesoriile.
Patul este un produs de mobilier foarte important in dormitor, dar in general montajul patului se face dupa montajul sifonierului
Montajul si asamblarea mobilierului de dormitor tip comoda care poate fi cu sertare , cu usi sau combinata comoda cu sertare si usi, aceasta se monteaza in genelar dupa montajul dulapului si al patului, iar dupa montaj se va amplasa pe pozitia dorita unde se vor face reglajele finale.
Montajul noptierelor sau etajerelor se efectueaza in general ultimul, ele ocupand foarte putin spatiu. Montaj si asamblare masa si scaune, instructiuni montaj mese, scaune in Bucuresti si Ilfov.
 
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!