Asamblare Mobila Dormitor
 

Servicii profesionale de Montaj si Asamblare Mobila Dormitor

Produs
In general mobilierul pentru dormitor este, de departe cel mai important mobilier din casa, astfel  acesta trebuie sa fie util, placut, odihnitor, intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea de montaj a unui pat sau sifonier. 

Spre exemplu un pat care nu este asamblat corespunzator va scartaii, sau va fi instabil, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosit.

 Cu totii la un moment dat am avut probleme cu usile sifonierului , indiferent daca sunt glisante sau batante, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul picioruselor bazei, montajul la drept al sifonierului,  etc.

Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru dormitor care in general este format din pat, sifonier, dulap, comoda si noptiere , apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.

Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul pentru dormitor


In general montajul intregului mobilier de dormitor se efecueaza ori in urma achizitionari unei case ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri
Sifonierul sau dulapul este primul obiect de mobilier care se va monta in dormitor, in general cadrul sifonierului se monteaza jos dupa care se ridica in picioare in locul in care se doreste a fi asezat dupa care se monteaza usile si accesoriile.
Patul este un produs de mobilier foarte important in dormitor, dar in general montajul patului se face dupa montajul sifonierului
Montajul si asamblarea mobilierului de dormitor tip comoda care poate fi cu sertare , cu usi sau combinata comoda cu sertare si usi, aceasta se monteaza in genelar dupa montajul dulapului si al patului, iar dupa montaj se va amplasa pe pozitia dorita unde se vor face reglajele finale.
Montajul noptierelor sau etajerelor se efectueaza in general ultimul, ele ocupand foarte putin spatiu.
 
Firma Asamblare Mobila Dormitor

Firma Asamblare Mobila Dormitor

Pentru asamblarea mobilierului de dormitor, puteți apela la firme specializate în asamblarea mobilierului, precum și la magazinul de unde ați cumpărat mobilierul, care de obicei oferă acest serviciu. De asemenea, puteți angaja un instalator independent sau o firmă de construcții care să se ocupe de această sarcină. Este important să alegeți un profesionist calificat și experimentat pentru a vă asigura că mobilierul este montat într-un mod sigur și durabil. irmele de asamblare mobilier au personal calificat și experimentat în asamblarea paturilor, astfel încât clienții să poată fi siguri că patul lor va fi montat într-un mod sigur și durabil. De asemenea, acest serviciu poate fi mai ieftin decât să angajeze o firmă de construcții sau un electrician pentru a efectua această sarcină. Un alt avantaj al acestui serviciu este că clienții pot avea un pat nou și funcțional într-un interval scurt de timp, fără a fi nevoie să se ocupe singuri de acest lucru sau să aștepte să fie montat într-un alt moment. De asemenea, serviciul de asamblare pat la domiciliul clientului poate oferi clienților oportunitatea de a vedea cum arată patul în spațiul respectiv, înainte de a lua o decizie finală de cumpărare. Această opțiune poate fi utilă pentru clienții care au nevoie de sfaturi sau recomandări în legătură cu alegerea și amplasarea patului în spațiul respectiv.
Asamblarii Mobilierului de Dormitor

Etapele Asamblarii Mobilierului de Dormitor

Etapele asamblării mobilierului de dormitor sunt:
  1. Verificarea componentelor: Verificați conținutul cutiei pentru a vă asigura că toate componentele sunt acolo și sunt în stare bună.
  2. Pre-montare: Anumite componente, cum ar fi picioarele sau manerele, pot fi montate în prealabil pentru a facilita procesul de asamblare.
  3. Asamblarea bazelor: Asamblați baza patului și a noptierei, utilizând componentele și hardware-ul furnizat.
  4. Asamblarea pieselor laterale: Asamblați părțile laterale ale patului și ale noptierei, utilizând componentele și hardware-ul furnizat.
  5. Montarea sertarelor: Dacă mobilierul de dormitor include sertare, acestea vor fi montate acum.
  6. Asamblarea componentelor finale: Montați componentele finale, cum ar fi plăcile laterale sau ușile, pentru a finaliza procesul de asamblare.
  7. Verificarea finală: Verificați dacă mobilierul de dormitor este stabil și sigur, și că toate componentele sunt montate corect.
Aceste etape pot varia în funcție de tipul de mobilier de dormitor și de complexitatea acestuia, dar acestea sunt etape generale pentru asamblarea unui mobilier de dormitor.
<span style="font-weight: bold;">Oferiti SERVICII DE ASAMBLARE, MONTAJ SI REPARATII Mobila?</span><br>
Oferiti SERVICII DE ASAMBLARE, MONTAJ SI REPARATII Mobila?
Adaugati-va Serviciile pe Platforma AsamblareMobilier.ro
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!