AsamblareMobilier.ro
 
Asamblare mobilier la domiciliul sau sediul dumneavoastra!
 
Asamblare Mobilier Spatii de Birouri
 
Produs
In general mobilierul pentru birou este, de departe cel mai important mobilier din sediul firmei, astfel  acesta trebuie sa fie util, placut, odihnitor, intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea de montaj a unui birou sau a dulapului.

Spre exemplu o masa de birou care nu este asamblata corespunzator va scartaii, sau va fi instabila, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosita.

 Cu totii la un moment dat am avut probleme cu usile dulapului , indiferent daca sunt glisante sau batante, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul picioruselor bazei, montajul la drept al dulapului,  etc.

Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru birou care in general este format din birou, dulap, comoda si rollbox-uri , apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.

Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul de birou


In general montajul intregului mobilier de birou se efecueaza ori in urma achizitionari unui spatiu de birouri ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri .
Dulapurile sunt primele obiecte de mobilier care se vor monta in spatiul de birouri, in general cadrul dulapului se monteaza jos dupa care se ridica in picioare in locul in care se doreste a fi asezat dupa care se monteaza usile si accesoriile.
Masa de birou este un produs de mobilier foarte important intr-un spatiu de birouri, dar in general montajul biroului se face dupa montajul dulapurilor
Montajul si asamblarea mobilierului de birou tip comoda sau rollbox care poat fi cu sertare , cu usi sau combinata comoda cu sertare si usi, aceastea se monteaza in genelar dupa montajul dulapului si al biroului, iar dupa montaj se va amplasa pe pozitia dorita unde se vor face reglajele finale.
Montajul etajerelor se efectueaza in general ultimul, ele ocupand foarte putin spatiu.