AsamblareMobilier.ro
 
Asamblare mobilier la domiciliul sau sediul dumneavoastra!
 
Asamblare Mobila de Bucatarie
 
Produs
In general mobilierul pentru bucatarie este, de departe cel mai important mobilier din casa, astfel  acesta trebuie sa fie util, placut, odihnitor, intr-un final trebuie sa fie montat ca la carte. De obicei clientii dau vina pe calitatea mobilierului, dar putin se gandesc si la calitatea de montaj a unei bucatarii sau a mesei.

Spre exemplu o masa care nu este asamblata corespunzator va scartaii, sau va fi instabil, in timp deformandu-se si astfel se va deteriora ajungand pana la imposibilitatea de a mai fi folosit.

 Cu totii la un moment dat am avut probleme cu usile bucatariei , indiferent daca sunt glisante sau batante, aceste probleme ale mobilierului nu apar doar din cauza proastei folosiri ci si din cauza unui montaj defectuos printre care se enumera reglajul balamalelor sau a sinelor, reglajul picioruselor bazei, montajul la drept al dulapului,  etc.

Astfel ,atunci cand doriti sa asamblati/montati mobilierul pentru bucatarie care in general este format din corpuri baza si suspendate, masa, scaune, apelati la un montaj de mobila profesionist si in timp veti vedea ca economisiti mai mult decat daca ati opta pentru un montaj de mobila ieftin, adica sa lucrati cu echipe de montaj care nu ofera garantie.

Asteptam cu drag si interes sa apelati la serviciile noastre de montaj, montare, asamblare si instalare mobila si mobilier in Bucuresti si Ilfov.


 

Care sunt pasi de care trebuie sa tineti cont atunci cand montati mobilierul pentru bucatarie


In general montajul intregului mobilier de bucatarie se efecueaza ori in urma achizitionari unei case ori in urma unei renevari generale, in oricare din cazuri trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri
Corpurilr de baza sunt primele produse de mobilier care se vor monta in bucatari, iar dupa montarea blatului, se vor suspenda si corpurile de bucatarie inferioare.
Montajul mesei, coltarului sau a scaunelor de bucatarie se efectueaza in general ultimul, ele ocupand foarte putin spatiu.
 
Servicii Profesionale de Montaj si Asamblare Mobila la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov!