Oferta noastra de colaborare se adreseaza  in general, societatilor care comercializeaza mobilier online iar livrarea se face prin transport propriu sau curierat.

 

In cazul in care firma dumneavoastra nu poate asigura si serviciul de montaj mobilier si clientii nu au timp sau nu stiu sa monteze mobilierul, noi suntem cea mai buna solutie iar oferta noastra este dedicata in exclusivitate serviciului de asamblare si montaj mobilier. Serviciile noastre sunt o solutie ideala pentru toti clientii care au nevoie de asamblare si montaj mobila.

Instalatorii nostri au urmat cursuri de calificare iar echipa noastra monteaza mobila in casele clientilor. Personalul este instruit pentru a asambla mobila in cele mai bune conditii. Serviciile noastre profesionale sunt sustinute de o echipa cu experienta.

Daca aveti intrebari sau doriti sa aflati informatii cu privire la modul in care montam mobila sau despre avantajele pe care vi le oferim nu ezitati sa luati legatura cu noi. Suntem tot timpul in cautare de parteneri. 

  Pentru intregirea serviciilor de vanzare mobila va propunem doua tipuri de colaborare:

Prima varianta consta in recomandarea firmei noastre clientilor care doresc si servicii de montaj mobilier, acesta din urma beneficiind de preturi speciale iar societatea colaboratoare de diverse beneficii ( rezolvarea / constatarea reclamatiilor, montaje speciale, etc).

A doua varianta consta in colaborarea pe baza unui contract de prestari servicii prin care noi punem la dispozitia societatilor echipe de montaj pesonalizate precum si serviciul de planificare al montajelor.