Asiguram montaj mobila Kika la cele mai bune preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare.

 

Observati ca fiecare ilustratie ofera indicii vizuale importante pentru asamblarea corespunzatoare. De exemplu, desenul prezentat ofera o indicatie clara a directiei in care trebuie orientate marginile expuse ale placii aglomerate.

Asezati componentele pe care le conectati in exact aceeasi orientare ca cea prezentata in fiecare dintre diagramele Kika.

Nu incepeti asamblarea pana cand nu intelegeti ce implica fiecare pas. Construiti piesa mental de mai multe ori inainte de a incepe procesul real.

Montaj mobila Kika - sfaturi utile

Mobila RTA, care este slabita dupa asamblare, pare ieftina si va avea probleme de durabilitate. Componentele hardware  ar trebui sa se faca in mod ideal pentru tamplaria fixa ​​si etansare intre bucati, dar in practica acest lucru nu este intotdeauna real.

Pentru a va face mobilierul Kika sa arate mai profesionist si mai scump, folositi adezivul in timpul montarii. Atunci cand este aplicat corect, adezivul va impiedica indoirea si va ajuta la obtinerea unui mobilier puternic, frumos, care va dura multi ani.

Expertii  recomanda folosirea fie a lipiciului alb Gorilla, fie a adezivului pentru constructii Gorilla. Adezivul gorila alb este un adeziv rezistent la apa, 100%, un adeziv poliuretanic, mult mai puternic decat adezivul normal. Este excelent pentru o gama larga de materiale, inclusiv lemn, plastic si metal. Adezivul de constructie Gorilla este o versiune mai puternica a adezivului clasic de poliuretan si va lipi foarte bine. Se aplica in mai multe tipuri de constructii si este ideal pentru aplicatii mari.

Fiti constienti de faptul ca clemele de poliuretan se extind pentru a umple spatiul disponibil. Acest lucru este util pentru lipirea marginilor poroase ale placilor de placi aglomerate, dar aceasta inseamna ca si adezivul trebuie utilizat in cantitati mici pentru a evita ca acesta sa fie vizibil de-a lungul cusaturilor.

Utilizati un ciocan de lemn sau un ciocan de cauciuc pentru a pozitiona corect diblurile de lemn si pentru a le aseza complet in gaurile lor. Si folositi un clei Gorilla pentru a le instala. Deschiderile mici fac aproape imposibila inserarea diblurilor de lemn suficient de jos pentru a crea o potrivire perfecta pentru piesele de legatura - cu exceptia cazului in care folositi un ciocan pentru a conduce diblurile.

Detalii aici