Asiguram servicii de asamblare mobila Mobexpert de cea mai buna calitate. Echipa noastra de profesionisti va ofera o gama vasta de servicii de asamblare. In acest articol regasiti cateva sfaturi utile pentru cazul in care va decideti sa va ocupati personal de asamblarea mobilierului.

Asamblare mobila Mobexpert - Achizitionati cateva instrumente suplimentare

Este obisnuit ca mobilierul pentru montarea pachetelor de mobilier sa vina cu unele dintre instrumentele de care aveti nevoie, cum ar fi o cheie hexagonala; cu toate acestea, este posibil sa aveti nevoie de unelte suplimentare, cum ar fi o surubelnita cu cap plat si o surubelnita cu cap de la Philips sau o surubelnita electrica cu biti interschimbabili, un ciocan de cauciuc si un ciocan care va trebui sa va asigurati.

Urmati instructiunile

Fiecare pachet plat vine cu un manual de instructiuni. Unii oameni cred ca citirea manualului este o pierdere de timp si vrea doar sa incepi. Cu toate acestea, importanta acestui pas nu poate fi trecuta cu vederea si va va economisi timp si frustrare daca luati doar cateva momente pentru a citi manualul, intelegeti succesiunea, verificati fiecare componenta si separati piesele.

Asigurati-va ca numarati fiecare componenta pentru a va asigura ca ati luat suficient. Daca ceva lipseste sau este deteriorat, va trebui sa contactati magazinul si sa solicitati inlocuirea pieselor.

Nu va fie frica sa personalizati

Daca doriti sa va faceti unicul mobilier de bucatarie, puteti sa va adaugati propriile personale precum:

Pictura sau crearea unui finisaj personal - nu uitati sa spalati si sa curatati suprafetele mai intai si faceti acest lucru inainte de a asambla mobila.

Nu va grabiti, altfel nu veti mai avea gunoaie si o asamblare mai putin reala. Daca incercati sa va grabiti prin ansamblu, atunci este mai probabil sa faceti greseli si trebuie sa efectuati reparatii de mobilier. 

Aceste sugestii va vor ajuta sa reduceti posibilitatea de deteriorare a mobilierului dvs.:

Inainte de a bate cuie, asezati o bucata de banda de mascare unde doriti ca unghiul sa mearga drept pentru a impiedica despicarea lemnului. Scoateti imediat banda de mascare dupa ce unghiul este fixat.

Utilizati un butuc de cauciuc pentru dibluri in loc de un ciocan pentru a preveni deteriorarea gaurilor prefabricate.

 

Detalii aici