Suntem o echipa tanara si oferim servicii profesionale de montaj si asamblare mobilier de orice fel la domiciliu sau la sediul clientului.

Suntem o companie profesionista si oferim servicii de montaj si asamblare mobilier. Echipa noastra va vine in ajutor in situatia foarte des intalnita in care va cumparati mobila si aveti probleme cu asamblarea ei.

Datorita experientei noastre in acest domeniu, avem certitudinea ca suntem solutia ideala! Fie ca este vorba despre asamblare mobila, demontare mobila, reparatii mobila sau fixare pe perete si orice alte operatiuni pentru montaj mobila, vom lua in calcul toate modelele apartinand principalilor producatori de mobilier pentru ca montajul sa fie perfect. Este vorba despre tot ceea ce inseamna montaj mobila pentru toate camerele din casa, instalare incorportabile si reparatii mobilier de la mai mult producatori.

Mobilia dintr-o casa ar trebui sa fie asamblata perfect pentru evita eventualele accidente si probleme ce pot aparea in timp. O mobila montata gresit inca de la inceput va rezista mult mai putin in timp si se va deteriora mai repede. De asemenea, este important de mentionat si faptul ca mobilierul asamblat gresit va poate crea in cele mai multe cazuri disconfort. Pot rezulta piese de mobilier la care usile nu stau inchise sau scartaie, sertarele se inchid si se deschid greu, mobila este instabila pe suportul pe care este amplasata, rafturile sau politele nu sunt drepte, pot aparea mici imperfectiuni pe finisaje din cauza manipularii gresite, accesoriile pot lipsi sau pot fi puse gresit, balamelele nu sunt fixe si lista poate continua.

Atunci cand primiti mobila, aceasta vine complet dezasamblata iar suruburile sunt de obicei intr-un ambalaj individual. La finalul operatiunii de montaj puteti descoperi ca ati ramas cu suruburi in plus, sau pe parcursul etapelor de montaj puteti vedea ca nu stiti la ce se folosesc anumite piese metalice sau din alte materiale. Si mai grav este atunci cand la sfarsit vedeti ca ati ramas si cu bucati de lemn sau alt material care ar fi trebuit sa fie incluse in mobila si pe care le-ati omis.

Chiar daca pare usor sa asamblati mobila in realitate nu este deloc asa chiar si atunci cand aveti schema de asamblare. Montajul si dezasamblarea ar trebui realizate exclusiv de catre persoane avizate care stiu ce implica fiecare etapa. Echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii complete de asamblare si demontare mobila de orice tip. In plus, asiguram si transportul mobilierului la dumneavoastra daca este necesar.

Realizam montajul mobilierului in Bucuresti si Ilfov, dar la proiecte mai mari ne deplasam in tara.