Oferim servicii demontare mobile in scopul remontari sau depozitarii. Serviciul de demontare mobilier este realizat de o echipa de tehnicieni cu experienta pentru care dezasamblarea mobilierului nu mai are secrete. Echipa noastra utilizeaza aparatura profesionala pentru ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii si cat mai rapid.

Serviciile de demontare mobila sunt solicitate in una dintre urmatoarele situatii: atunci cand trebuie sa va mutati, in momentul in care renovati, atunci cand inlocuiti piesele de mobilier deteriorate sau cand doriti sa redecorati si sa schimbati designul interior.

Demontarea mobilierului se face cu grija, astfel incat piesele de mobilier sa nu se strice. Intreg procesul de demontare a produselor de mobilier implica grija si indemanare pentru ca ulterior sa poata fi utilizate din nou. Tehnicienii nostri sunt profesionisti si nevoile clientului sunt de fiecare data pe primul loc.

Daca operatiunea de asamblare mobila este una complicata si da batai de cap tuturor, cea de demontare poate parea in ochii multor persoane floare la ureche. Realitatea este cu totul alta. Este la fel de greu sa dezasamblati mobila pe cat a fost si sa o asamblati, motiv pentru care aveti nevoie de profesionisti care sa se ocupe de acest lucru.

Incercand sa dezasamblati mobila singuri, aveti toate sansele de a o strica. La final veti descoperi ca suruburile nu mai intra toate la loc, usile stau strambe, sertarele se inchid si deschid greu, balamalele nu mai sunt fixe, accesoriile sunt rupte sau deteriorate si lacul sau finisajul mobilei este distrus pe alocuri. Nu este o imagine deloc placuta in momentul in care vreti sa reintroduceti mobila in casa si descoperiti cat din ea trebuie sa inlocuiti.

Dar daca vreau sa renunt de tot la respectivele piese de mobilier? Aceasta este o intrebare pe care am primit-o de la mai multe persoane. In acest caz, starea finala a mobilierului nu mai conteaza. Insa conteaza deranjul pe care il lasati in urma si posibilitatea crescuta de a va accidenta. In urma unui mobilier dezasamblat de amatori, raman aschii, bucati de lemn, bucati de metal, suruburi, cuie, scule imprastiate peste tot, praf, sticla – sparta sau intreaga, si lista de posibilitati este vasta. In toate acestea va puteti rani, sau se pot rani celelalte persoane care se deplaseaza in zona, in special copiii si animalele de companie. 

Apeland la o echipa profesionista in dezasamblare mobilier, toate aceste probleme pot fi uitate deoarece mobila va fi demontata rapid, fara deranj si fara urme si va fi impachetata in cutii. Riscul de aparitie a accidentelor este redus la 0 si la final veti avea o camera perfect goala si curata fara sa depuneti niciun efort.

Va asteptam sa ne contactati pentru a stabili toate detaliile legate de proiectul dumneavoastra de dezasamblare mobilier.