De obicei mobila pentru dormitor include:

  • Dulap cu usi glisante sau batante
  • Pat simplu cu lada sau sertare
  • Comoda cu sertare si usi
  • Noptiere

Fiecare piesa de mobilier din dormitor poate fi confectionata din PAL furniruit sau melaminat, lemn, MDF lucios sau mat, oglinzi si sticla.

Printre cele mai importante chestiuni ce tin de asamblarea mobilierului pentru dormitor se numara reglajele usilor, sertarelor si picioarelor.

Este important sa apelati la profesionisti pentru montarea mobilierului, pentru a evita eventualele accidente ce pot aparea si pentru ca mobila sa fie asamblata perfect.

Majoritatea clientilor ne suna pentru a le oferi servicii de montaj mobilier la domiciliu. Ei ne ofera incredere indiferent de statutul lor si se bazeaza pe abilitatile nostre tehnice pentur a putea realiza seriviciul de montare mobilier la birou sa la domiciliu. 

Situatia poate sa schimbe in momentul in care ajungand acasa, deschideti pachetele si observati ca inauntru sunt diferite parti din produsele cumparate. De aceea suntem pe piata de servicii mobilier, pentru a va oferi o mana de ajutor atunci cand aveti nevoie. Va oferim un pret fix si nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste durata de montare pentru ca preturile noastre nu sunt pe ora. 

Dormitorul este un spatiu destinat relaxarii si confortului, motiv pentru care fiecare piesa de mobilier existenta in acest spatiu trebuie sa fie de cea mai buna calitate si asamblata corespunzator. Fiecare corp de mobilier existent in acest spatiu trebuie sa fie fix pe podea, sertarele trebuie sa se inchida si deschida usor, usile trebuie sa se deschida usor si sa nu scartaie si imbinarile trebuie realizate perfect. Pentru ca in foarte multe dormitoare este prezent si un sifornier de obicei de dimensiuni mari, mentionam faptul ca pentru siguranta personala este recomandat ca piesele mari ar trebui sa fie montate doar de profesionisti. Doar asa puteti evita accidentele neplacute.

Probabil ati investiti destul de mult pentru a face din dormitor o zona perfecta pentru relaxare si de aceea, este important sa duceti investitia pana la capat si sa apelati la o echipa de experti care sa va monteze corect mobilierul.

Echipa noastra va asteapta cu cele mai bune servicii la preturi foarte avantajoase.