Mobila de bucatarie include de obicei urmatoarele piese:

  • Mese
  • Scaune
  • Dulapuri
  • Polite si rafturi suspendate

Mobila de bucatarie este confectionata in general din PAL, lemn sau MDF cu insertii metalice, din sticla sau din plastic. Bucataria este spatiul in care pot aparea si alte materiale in confectionarea mobilierului, cum ar fi placile ceramice pe zona de gatit.

De asemenea, bucatariile moderne au electrocasnicele incluse in mobila. In acest sens, asamblarea poate da batai de cap chiar si profesionistilor. Mobila cu electrocasnice incluse are un pret destul de mare. Va recomandam sa nu incercati sa va asamblati mobila singuri pentru a nu stica ceva. Lasati expertii sa isi faca treaba si bucurati-va de bucataria perfecta.

Mobila din bucatarie trebuie sa fie atat utila cat si aspectuoasa. Utilitatea mobilei tine de preferintele fiecarei persoane iar aspectul va tine in general de amenajarea de ansamblu a casei si de tipul de bucatarie pe care il detineti. Mobila de bucatarie intra in categoria mobilier foarte greu de asamblat. 

Atunci cand discutam despre piese de mobilier de bucatarie cu electrocasnicele incorporate activitatea de montaj poate fi vazuta la superlativ. Chiar si cu o schema de montaj primita la pachet cu mobila va fi imposibil de montat de catre o persoana neavizata. In cazul in care totusi reusiti sa montati mobilierul de bucatarie singuri, la final puteti fi foarte dezamagiti de rezultate. 

Detaliile care fac ca mobila de bucatarie sa fie perfecta tin de stabilitate, modul in care usile de la dulapuri si sertarele se deschid si se inchid, modul in care electrocasnicele si alte corpuri cum ar fi chiuveta si aragazul sunt incorporate in mobilier si modul in care sunt puse accesoriile sunt toate detalii care fac diferenta dintre o mobila montata bine si una care a fost montata de amatori.

In acest sens, echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de montaj mobila de pe piata, la cele mai avantajoase preturi!