Asiguram servicii de montaj si asamblare mobila in spatii de birouri, spatii comerciale, restaurante, hoteluri, strazi si gradini.

Spatiile de birouri necesita mobilier de calitate si implica investitii destul de mari. In acest sens, va recomandam sa investiti si in asamblare de calitate pentru ca mobila din birouri sa reziste cat mai mult timp. Un montaj deficitar, va duce in timp la deteriorarea rapida a pieselor de mobilier, si se va impune schimbarea acestora, deci o investitie in plus.

Spatiile comerciale cuprind in general rafturi metalice sau din lemn, standuri, mese si scaune. Acestea pot fi confectionate din metal, lemn, mase plastice, PAL sau MDF. Pentru ca mobilierul din spatiul comercial sa reziste cat mai mult timp, se investeste in piese de calitate. Montajul realizat de profesionisti asigura durabilitatea si rezistenta mobilierului si implica investitii ulterioare mai mici in ceea ce priveste mobilierul.

In restaurante si hoteluri mobila trebuie sa fie perfecta. In restaurante mobila implica in general scaune, mese, canapele si fotolii, mobilier de bar, rafturi, dulapuri, polite si spatii de depozitare suspendate. In hoteluri regasim canapele, paturi, scaune si mese, tabureti, mobila pentru zona de receptie, dulapuri si polite suspendate, dressing, mobilier pentru baie, etc. Atat in restaurante cat si in hoteluri, mobila trebuie sa fie perfecta. Montajul este cel care face diferenta intre un mobilier rezistent si durabil si unul care se va strica dupa cateva utilizari. In hoteluri si restaurante mobila implica investitii uriase, iar noi va recomandam sa investiti si in asamblare de cea mai buna calitate.

Mobilierul pentru strazi si gradini include foisoare, banci, mese, scaune, sezlonguri si uneori in gradinile sofisticate chiar si polite suspendate si dulapuri. Pentru exterior mobila este confectionata din lemn, materiale plastice si artificiale, metal, beton si poate include insertii din plastic, sticla sau alte metale. Este recomandat ca mobila de gradina sau cea utilizata pe strazi sa fie confectionata din materiale rezistente la intemperii pentru a nu se distruge. In general, mobila pentru exterior implica investitii considerabile pentru ca se aleg cele mai bune materiale. Mobila pentru strazi va fi utilizata intens, iar cea pentru gradina va trebui sa reziste si ea cat mai mult, motiv pentru care va recomandam sa apelati la profesionisti pentru montaj si asamblare. 

Pentru a amenaja o locatie cum ar fi un restaurant, un magazin sau un showroom aveti nevoie de mobilier de cea mai buna calitate si veti investi cu siguranta in cele mai interesante si speciale piese de mobilier care sa atraga in mod placut atentia vizitatorilor.

Intr-un restaurant de exemplu se vor alege cele mai bune mese si scaune, cu un design foarte atractiv care sa respecte specificul restaurantului si in acelasi timp sa asigure tot confortul clientilor. In acest sens, de cele mai multe ori se apeleaza la mobila executata la comanda sau la mobilier standard la preturi ridicate. Alaturi de aceste doua tipuri de piese, este important ca si barul sa fie in ton, rafturile si politele de pe pereti si alte piese de mobilier similare. Dupa ce investiti in achizitionarea lor, este important sa duceti aceasta investitie pana la capat angajand o firma care sa se ocupe de asamblare si montaj.

In ceea ce priveste magazinele, fiecare piesa de mobilier utilizata trebuie sa pe langa aspect sa prezinte si siguranta. Va puteti imagina ce se intampla atunci cand rafturile inalte ale unui magazin cedeaza si produsele cad. Este o imagine deloc incantatoare. Avand in vedere acest aspect, este lesne de inteles de ce aveti nevoie de o echipa de profesionisti care sa va monteze mobilierul.

Acestea au fost doua exemple sugestive, insa tot ceea ce tine de domeniul horeca necesita o atentie deosebita. Calitatea si modul de asamblare si amplasare al mobilierului sunt detaliile care alaturi de decorul general vor crea prima impresie a potentialilor clienti si a partenerilor, motiv pentru care totul trebuie sa se prezinte la cele mai inalte standarde.

Echipa noastra va asteapta cu cele mai bune servicii de asamblare si montaj mobilier horeca, la preturi avantajoase pentru ca mobilierul dumneavoastra sa fie la locul lui in cel mai scurt timp.