In birou, se regasesc in general urmatoarele piese de mobilier:

  • Birouri
  • Scaune
  • Dulapuri cu rafturi si sertare
  • Polite si corpuri suspendate

Mobila pentru birou este realizata in general din PAL, MDF sau lemn. De foarte multe ori in birouri sunt intalnite si insertiile metalice, accesoriile de plastic, sticla sau chiar oglinda.

Scopul mobilierului din birou este sa reziste cat mai mult la utilizari intensive. In acest scop, este recomandat sa apelati pentru asamblare doar la profesionisti. Noi stim exact cum sa asamblam mobila astfel incat ea sa fie conform cu specificatiile producatorului si sa reziste cat mai mult timp.

Cu siguranta nu veti dori sa schimbati des mobila din birou si ati investit in piese de foarte buna calitate. Tocmai de aceea va recomandam sa investiti si in montajul de calitate. Lasati-ne sa montam biroul perfect pentru dumneavoastra!

Indiferent ca este vorba despre propriul birou de acasa sau despre birourile de la firma, aceste incaperi ar trebui sa fie caracterizate pe baza unui singur aspect si anume confort. Pentru a va asigura propriul confort sau pentru a asigura confortul angajatilor, este important ca fiecare piesa de mobilier sa fie aleasa cu grija respectand in primul rand toate normele ce tin de ergonomia spatiului.

La final, mobila de birou este de cele mai multe ori scumpa, si de aceea se recomanda ca si montajul sa fie de calitate, altfel nu se justifica pretul platit. Intr-un birou mobila trebuie sa fie impecabila, atat pentru confortul persoanei care o utilizeaza cat si pentru imaginea generala pe care o contureaza.

In acest sens, usile si sertarele trebuie sa se deschida si sa se inchida perfect, scaunele trebuie sa fie foarte bine asamblate, biroul trebuie sa fie fix pe podea si asamblat corespunzator, feroneria trebuie sa fie in cea mai buna stare si toate accesoriile si detaliile la locul lor. 

Un birou amenajat perfect va crea o imagine care denota profesionalism si seriozitate oricarui vizitator, indiferent ca este vorba despre un partener de afaceri sau despre un potential client. 

Este recomandat ca pentru mobila de birou sa apelati la firme specializate in asamblare mobilier. Noi va asteptam cu o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in acest domeniu, pentru ca mobila dumneavoastra sa fie asamblata si pusa la locul ei in cel mai scurt timp posibil.